THE DURUM & PIZZA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 497 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra The Durum & Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

12 maj 2024 at 8:08 Denne gang var det super varmt.
9 maj 2024 at 8:27 Pizzaerne er gode. Carbonaraen smagte ikke af noget.
20 apr 2024 at 14:15 Pizza nr 5 var utrolig lækker. har aldrig prøvet den før, men skal bestemt have den igen. fruen var også tilfreds med sin pizza sandwich som hun har fået flere gange som allergi venlig måltid
12 apr 2024 at 17:42 jeg bad om at få pizzaen bagt lidt længere, så kartoflerne ikke var rå, men kartoflerne var rå og det kan man ikke spise.
12 apr 2024 at 10:28 Fantastisk pizza! En af de bedste længe :)) Vi var 4 voksne og alle overvældede over hvor gode de var. Leveringen kom 15 før, vi havde sat. Det var overraskende. Men en smule ærgerligt da vi selv lige var kommet ind ad døren med en masse unger.
8 apr 2024 at 5:33 Jeg fik ikke det jeg bestilte, og det jeg fik var både koldt og undertilberedt
31 mar 2024 at 21:27 Har virkelig fået god pizza, durum og Burger nede fra the durum før. Men i dag. Var det virkelig skuffende. Durum var næsten uden fyld og brødet smagte næsten ubagt. Det sammen gjorde pizzaen. Øv. Håber det bliver bedre igen næsten gang.
23 mar 2024 at 8:42 En time og tre kvarter for to pizzaer
17 mar 2024 at 21:38 Pizzaen var kold ved levering
4 mar 2024 at 7:48 Maden var is kold da det kom frem til adressen og det er sku ikke i orden
18 feb 2024 at 18:47 Restauranten ignorerede mine bemærkninger, som var skrevet som kommentarer i ordren
12 jan 2024 at 18:44 jeres pizzadej er blevet kedelig og osten på pizzaerne bliver ikke rigtig tilberedt, giv jeres pizzaer mere tid, så kommer de til at smage bedre.